High Tea

HIGH TEA BESTELLEN, klik hier!

Bestel nu je High Tea Box voor thuis, om lekker te genieten met vriendinnen, vriend, (bonus)moeder, je broer of voor je zelf.
U kunt deze komen afhalen of wij bezorgen deze in Alkmaar en omgeving.
Tot ziens bij.........

Een High Tea bij Elhorst-Alkmaar is een belevenis! Allemaal verse lekkernijen geserveerd op een etagère, traditioneel en modern tegelijk in een sfeervolle, ambiance. Door de centrale ligging in het centrum van Alkmaar is een High Tea bij Elhorst-Alkmaar ideaal te combineren met een dagje lekker winkelen. De grote winkelketens zijn allemaal vertegenwoordigd in het centrum van Alkmaar, zoals C en A, H en M, Primark en Hema.

High Tea in Alkmaar? Iets te vieren, of gewoon zo maar...?
Je High Tea, Babyshower High Tea in Alkmaar? Laat je met een groep vrienden, vriendinnen of collega's verrassen door Elhorst-Alkmaar en reserveer een High Tea.
Bijna alle High Tea's zijn lunch vervangend.


Onze high tea producten bevatten echter wel (sporen van) noten, gluten en lactose.

Tevens kunnen wij ook de HIGH TEA  bij u bezorgen, vraag naar de mogelijkheden.

Bedankt voor de reservering en tot dan,

vriendelijke groet team Elhorst.

"PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN" 

PRIJZEN ZIJN PER PERSOON

BEIDE PINKSTERDAG ZIJN WIJ GESLOTEN, OP 2 JUNI 2020 ZIJN WIJ WEER OPEN!


High Tea Bestellen

KIDS VERWEN HIGH TEA

Kids VERWEN High Tea ziet er als volgt uit; verse jus d'orange Fingersandwiches met nutella en jam Scones met slagroom en jam mini muffins petit fours mini donuts soesjes mini brownie. Deze high tea is lunch vervangend.

VERWEN HIGH TEA BOX (2 pers.)

Verras je vriendin, moeder, zus, broer of je zelf met onze High Tea! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Met o.a; -Verse Jus d'orange -flesje cava -fingersandwiches met carpaccio, zalm en roomkaas, komkommer&tuinkers -Scones met slagroom en jam -Mini muffins -Hartige wrap chefs choice -Petit fours -Bonbons -Soesjes -Cheese cake en een kortingsbon van ElhorstAlkmaar en voldoende thees om thuis heerlijk te genieten, deze high tea is lunch vervangd

EXTRA PERSOON BIJ VERWEN HIGH TEA BOX

Is het zelfde als de box zelf, één persoon extra, is alleen te bestellen in combinatie van de box zelf!

HIGH ICE TEA p.p.

Als echte theeliefhebbrs zijn we dol op High Tea Lekker lang genieten, thee leuten, bij kletsen en genieten van een hoop zoete en hartige hapjes. Nu zeggen ze dat je juist moet afkoelen door warme thee te drinken tijdens de warme dagen, maar als we dan toch moeten kiezen klinkt een lekkere ijsthee ons net iets fijner!

Met een ZEER uitgebreid assortiment van fingersandwiches met zalm, carpaccio en komkommer & tuinkers. Warme scones met slagroom, mini muffins, klein soepje vooraf (zie soep v/d maand) petit fours, bonbons, soesjes, enzovoort en onbeperkte ice tea. Deze high ice tea is lunch vervangend.

CLASSIC HIGH TEA p.p.

Geniet van een overheerlijke combinatie van hartig en zoet. Onder andere sandwiches, mini muffins, petit fours, warme scones met jam en slagroom en onbeperkt verschillende soorten en smaken thee.

Bestelde high-tea's:

*verplicht