High Tea

Een High Tea bij Elhorst-Alkmaar is een belevenis! Allemaal verse lekkernijen geserveerd op een etagère, traditioneel en modern tegelijk in een sfeervolle, ambiance. Door de centrale ligging in het centrum van Alkmaar is een High Tea bij Elhorst-Alkmaar ideaal te combineren met een dagje lekker winkelen. De grote winkelketens zijn allemaal vertegenwoordigd in het centrum van Alkmaar, zoals C en A, H en M, Primark en Hema.

High Tea in Alkmaar? Iets te vieren, of gewoon zo maar...?
Je High Tea, Babyshower High Tea in Alkmaar? Laat je met een groep vrienden, vriendinnen of collega's verrassen door Elhorst-Alkmaar en reserveer een High Tea.
Bijna alle High Tea's zijn lunch vervangend.

Onze high tea produkten bevatten echter wel (sporen van) noten, gluten en lactose.

Tevens kunnen wij ook de HIGH TEA  bij u bezorgen, vraag naar de mogelijkheden.

Bedankt voor de reservering en tot dan,

vriendelijke groet team Elhorst.

"PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN" 

PRIJZEN ZIJN PER PERSOON


High Tea Bestellen

BABYSHOWER HIGH TEA

Een kleine op komst? Verras de aanstaande mama met onze Babyshower! Babyshower, een feestelijk glaasje bubbels en voor de zwangere dame alcoholvrije bubbels. Onbeperkt diverse smaken Lipton thee. Als je lekker aan het genieten bent van je bolle buik is de Babyshower high tea een high tea speciaal voor de aanstaande moeder en haar vriendinnen. Deze high tea is het zelfde als de Elhorst high tea alleen zonder rauw vlees en vis. Deze high tea is lunch vervangend.

BOLLE BUIKEN HIGH TEA

Hormonen gieren door je lijf, zwangerschapskwaaltjes vliegen om je oren! Maar ook als je helemaal nergens last van hebt en lekker aan het genieten bent van je bolle buik is de Bolle Buiken high tea een high tea speciaal voor de aanstaande moeder en haar vriendinnen. Deze high tea is hetzelfde als de Elhorst high tea alleen zonder rauw vlees en vis. Deze high tea is lunch vervangend.

ELHORST HIGH TEA

Gezellig met je vriendinnen, vrienden of familie lekker bijkletsen onder het genot van lekkere hapjes. Met een ZEER uitgebreid assortiment van fingersandwiches met zalm, carpaccio en komkommer & tuinkers. Warme scones met slagroom, mini muffins, klein soepje vooraf (zie soep v/d maand) petit fours, bonbons, soesjes, enzovoort en onbeperkte thee. Deze high tea is lunch vervangend.

CLASSIC HIGH TEA

Geniet van een overheerlijke combinatie van hartig en zoet. Onder andere sandwiches, mini muffins, petit fours, warme scones met jam en slagroom en onbeperkt verschillende soorten en smaken thee.

AFTERNOON TEA

Even een momentje genieten met onder andere heerlijke scones, mini sandwich "Doe mij die maar", "Liefde is...", bonbons en petit fours. Een heerlijke mini high tea.

VERJAARDAGS HIGH TEA

Er is er een jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat is............ Een feestje moet gevierd worden met één glas bubbels erbij. Deze high tea ziet er als volgt uit; assortiment fingersandwiches met zalm, carpaccio en komkommer & tuinkers. Warme scones met slagroom, mini muffins, klein soepje vooraf (zie soep v/d maand), petit fours, bonbons, soesjes, enzovoort en onbeperkte thee. Deze high tea is lunch vervangend.

KIDS HIGH TEA

Deze Kids high tea wordt op een etagère geserveerd en ziet er als volgt uit; assortiment sandwiches met Nutella en jam. Poffertjes met poedersuiker. Warme scones met slagroom, mini muffins, petit fours, chocolaatjes, soesjes, enzovoort en onbeperkte thee of limonade. Deze high tea is lunch vervangend.

HIGH ICE TEA

Als echte theeliefhebbrs zijn we dol op High Tea Lekker lang genieten, thee leuten, bij kletsen en genieten van een hoop zoete en hartige hapjes. Nu zeggen ze dat je juist moet afkoelen door warme thee te drinken tijdens de warme dagen, maar als we dan toch moeten kiezen klinkt een lekkere ijsthee ons net iets fijner!

Met een ZEER uitgebreid assortiment van fingersandwiches met zalm, carpaccio en komkommer & tuinkers. Warme scones met slagroom, mini muffins, klein soepje vooraf (zie soep v/d maand) petit fours, bonbons, soesjes, enzovoort en onbeperkte ice tea. Deze high ice tea is lunch vervangend.

Bestelde high-tea's:

*verplicht