ELHORST-ALKMAAR 

BESTELLEN? KLIK OP DE BESTEL NU BUTTON

Elhorst-Alkmaar is weer als van ouds open!!

Reserveren ja tuurlijk? Maar wij houden van spontaniteit, kom spontaal langs en wellicht hebben wij een plekje vrij voor jou.

Ook zijn wij open voor lunch to go & afhaal.

U kunt dagelijks een lunch bestellen, lunch to go, high tea bestellen, coffee to go, gebak & taarten(deze taarten graag één dag van te voren bestellen)
Kom, proef & beleef!


Elhorst-Alkmaar houdt van koffieliefhebbers en andersom…
De liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, is te proeven en te voelen! De speciaal getrainde Elhorst-barista’s malen voor elke koffie een verse hoeveelheid bonen, afkomstig van huisleverancier Hesselink Koffie, die sinds 1885 actief is in de koffiebranche. Deze vers verpakte koffie is, voor degene die thuis barista wil spelen, bij Elhorst-Alkmaar verkrijgbaar. Een warme, huiselijke plek gelegen aan de Laat in Alkmaar om van je dag te genieten. Met traditionele waardes zoals kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zolang je van koffie houdt, kun je bij ons terecht… Feel the love!

Bij Elhorst-Alkmaar houden wij ook van lekkers… onze uitgebreide en regelmatig wisselende menukaart vol Italiaanse bollen, Tramezzini’s en salades, verschillende soorten cheesecake, carrot cake en muffins zal je verrassen. De enige echte Alkmaarse bol (ook wel kaaskop genoemd) is een unieke Elhorst-Alkmaar traktatie.  

Elhorst-Alkmaar: Lunchroom van het jaar 2019!

Geen tijd om even te zitten? Zowel de koffie, als de broodjes kunnen ook worden meegenomen.

Elhorst-Alkmaar is ontstaan uit de banketbakkerij die de familie Elhorst op 1 maart 1964 opende. Al snel werd de winkel uitgebreid met een tearoom annex brasserie en zo is uiteindelijk 57 jaar geleden de lunchroom gestart.

Ontbijten in Alkmaar? ( vanaf 10:00 uur ) Kom naar Elhorst-Alkmaar!

Uw High Tea in Alkmaar? Elhorst-Alkmaar!
Heerlijk genieten van een breed assortiment van hartige en zoete lekkernijen……
Elhorst-Alkmaar serveert dagelijks diverse soorten High Tea. Deze High Tea’s worden geserveerd inclusief verschillende soorten en smaken thee.

Lunchen in Alkmaar tijdens een heerlijk dagje winkelen, of zomaar genieten van een lekkere lunch in Alkmaar of High Tea in Alkmaar: daarvoor moet je bij Elhorst-Alkmaar zijn.

- Glutenvrij
- Wij nemen uitsluitend onze eigen cadeaubonnen aan

Elhorst-Alkmaar verkoopt haar eigen Elhorst Cadeaubonnen, waarbij je zelf kiest welk bedrag er op de cadeaubon komt te staan, mooi ingepakt in een gratis Elhorst-Alkmaar mok.