Over Elhorst Alkmaar

ELHORST ONTBIJTEN LUNCH LOUNCH HIGH TEA

Elhorst Alkmaar houdt van koffieliefhebbers en andersom… De liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, is te proeven en te voelen! De speciaal getrainde Elhorst-barista’s malen voor elke koffie een verse hoeveelheid bonen, afkomstig van huisleverancier Hesselink koffie,  Sinds 1885 is Hesselink Koffie actief in de koffiebranche.

Bij Elhorst Alkmaar houden wij ook van lekkers… met onze nieuwe menukaart vol Italiaanse bollen, Tramazzini’s  en salades en ga zo maar door, zoals verschillende soorten cheesecake, carrot cake en muffins. Geen tijd om even te zitten? Zowel de koffie, als de broodjes kunnen ook worden meegenomen. Bij Elhorst Alkmaar krijg je ook versverpakte koffie van Hesselink Koffie, voor wie thuis barista wil spelen. Het bedrijf is ontstaan uit de banketbakkerij die de familie Elhorst op 1 maart 1964 opende. Al snel werd de winkel uitgebreid met een tearoom annex brasserie en zo is uiteindelijk 54 jaar geleden de lunchroom gestart

Ontbijten in Alkmaar? ( vanaf 10:00uur) Kom naar Elhorst Alkmaar!
Uw High Tea in Alkmaar? Elhorst Alkmaar!
Heerlijk genieten van een breed assortiment van hartige en zoete lekkernijen……

Elhorst Alkmaar serveert dagelijks ook High Tea’s. Deze High Tea’s worden geserveerd inclusief verschillende soorten en smaken thee.

Lunch in Alkmaar, Lunchen in Alkmaar, High Tea in Alkmaar moet je bij Elhorst & more zijn.

Een moderne plek gelegen aan de Laat in Alkmaar om van je dag te genieten met traditionele waardes zoals kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zolang je van koffie houdt, kun je bij ons terecht… Feel the love!

- Gluten-vrij  brood 
- Wij nemen alleen onze eigen cadeaubonnen aan

 
 
 
High Tea Alkmaar Afternoon Tea Alkmaar
Ontbijten Alkmaar Thee voor 2 Hightea
Hightea Alkmaar Hightea alkmaar
Lunchroom Alkmaar Lunch Alkmaar
Lunchen in Alkmaar Glutenvrij brood